Assistent coach Emil van Schie die vandaag aan het roer stond bij PPSC D1 boekt een knappe overwinning 8-2.

Emil die vandaag de taak op zich nam dit omdat de hoofd coach (Stephan Bronwasser) last heeft van een heftige blessure.

Aanvang wedstrijd zou 10 uur zijn maar dit werd half 11 omdat de tegenstander niet genoeg man had. Al tijdens de warming-up waren de mannen van PPSC drijf nat geregend. Maar dit was voor PPSC geen reden om er vanaf minuut 1 erop te klappen.

Emil die de mannen op scherp had gezet in de kleedkamer had er duidelijk geen gras over laten groeien. Maense stond al vanaf minuut 1 onder hevige druk van PPSC. Dit resulteerde in een paar kansjes, helaas niet in doelpunten. Na een paar minuten brak Maense door en scoorde de 0-1. De mannen van PP lieten zien waar ze voor gekomen waren, winnen en het liefst met mooi voetbal. Wij als publiek werden vermaakt, al gauw was daar de 1-1 2-1 3-1 en de 4-1. Dit was tevens ook de rust stand.

De 2de helft begon en het straalde er vanaf, vandaag was er op Thurlede niks te halen voor Maense. Onder het toeziend oog van de hoofd coach die halverwege de 1ste helft zn mannen kwam bekijken denderde de PPSC trein door. Het publiek was laaiend enthousiast en de mannen van PPSC gaven een showtje weg.

8-2 was de eindstand, PPSC D1 zetten hiermee gelijk de stap naar de top van de competitie en gaat er nog een heel mooi seizoen van maken.