Doorbelasting boetes

 

Vanaf het seizoen 2016-2017 zullen wij als voetbalvereniging PPSC niet langer alle door de KNVB opgelegde boetes voor onze rekening nemen. De kosten worden door de vereniging aan de desbetreffende speler of elftal doorbelast.

Dit zal gebeuren volgens het volgende principe:

– Voor elk spelend lid geldt dat de eerste gele kaart, die in het seizoen 2016-2017 wordt ontvangen en geregistreerd, door PPSC zal worden betaald. Kaarten voor wangedrag ongeacht of het de eerste kaart is zullen direct worden doorbelast aan de desbetreffende speler.

 

– Voor elk spelend lid geldt dat elke rode kaart, die in het seizoen 2016-2017 wordt ontvangen en geregistreerd, door PPSC aan de desbetreffende speler wordt doorbelast.

 

Doorbelasting indien een elftal van PPSC  wordt beboet ( bijv. als het elftal schuldig bevonden wordt aan het veroorzaken van ongeregeldheden, aan het staken van een wedstrijd of het niet opkomen dagen) dan worden de kosten doorberekend aan het desbetreffende elftal.

 

 

 

 

*De facturen betreffende doorbelaste gele en rode kaarten dienen binnen 30 dagen te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling wordt de spelerspas door het bestuur ingenomen.