In memoriam Carel van Hartingsveldt
 
Helaas moeten we afscheid nemen van onze voetbalvriend Carel van Hartingsveldt. Zijn gezondheid was al een tijdje niet goed, maar zijn overlijden kwam toch onverwacht snel. Carel was een echte verenigingsman. Drie weken geleden speelde hij nog één setje bij de tafeltennisgroep in de kantine. Ging wat moeilijk, maar Carel wist het lachend acceptabel te maken voor zichzelf en voor zijn maatjes. Dat was Carel, authentiek en altijd zichzelf.
Hij heeft de vereniging gediend op vele fronten, was jeugdleider, jeugdtrainer en was meer dan 25 jaar secretaris van de zaalvoetbalafdeling. Op de feestavonden pakte hij zijn gitaar of deed een sketch. Mede dankzij de inzet van Carel werd het PPSC clublied weer nieuw leven ingeblazen. Het clubblad vulde hij met leuke artikeltjes onder de naam; Piet Slak. Kortom iemand waarop de club kon bouwen. Toen hij bij de vereniging kwam, gold hij al snel als een talent. Met zijn turnachtergrond was hij atletisch en sterk, maar vooral ook flegmatiek, waardoor zijn grote doorbraak uitbleef. Hij was sportief en kon zijn tegenstander soms tot wanhoop van zijn medespelers ook een complimentje geven. Hij was een verdienstelijk zaalvoetballer en gedegen voorstopper bij het veldvoetbal. Hij speelde tot zijn 55 jaar competitievoetbal en daarna nog enkele jaren 7 x7 voetbal.
Piet Keizer was zijn grote voorbeeld. Voor zijn wedstrijd draaide hij radio-opnames af met de goals van Piet Keizer. En altijd met een glimlach en houding van” Maak je niet zo druk”
Op de zaalvoetbalavonden kon je tot laat het formulier bij hem als secretaris afgeven en hij vroeg je altijd nog even binnen. Bij Carel en Petra was veel mogelijk.
Veel van zijn familieleden, kinderen en kleinkinderen zijn nog actief in de vereniging, wij hopen op deze manier zijn herinnering levend te houden,
 
Het bestuur van PPSC