Barend van Eijk is op 22 februari in de leeftijd van 94 jaar overleden.

Barend was niet alleen Erelid van PPSC , maar ook lid van Verdienste van de RVB en drager van de gouden KNVB speld.  Barend werd in 1942 lid en bestuurslid van Stormvogels dat na de oorlog fuseerde met PP. Uiteraard werd hij bij de fusieclub PPSC ook bestuurslid. Jarenlang is hij Penningmeester geweest. Bij de verenigingen in de afdeling waar het eerste elftal voetbalde was Barend een oude bekende. Bij thuiswedstrijden ontving hij de bestuurleden in de bestuurskamer en zorgde daarbij altijd met zijn specifieke humor voor de ontspannen sfeer. Ook na zijn periode als Penningmeester is Barend nog lange tijd gastheer geweest in de bestuurskamer bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Barend heeft vrijwel alle ups en downs van de vereniging meegemaakt. Te allen tijde daarbij een goede sfeer en fatsoen bewaren, vond hij heel belangrijk Daar lette hij op want PPSC moest een fatsoenlijke vereniging zijn. Dat typeerde hem in al die jaren dat hij klaar stond voor de vereniging en de leden. We zijn hem ook dankbaar voor al die jaren dat hij mede het gezicht van PPSC bepaalde.

Het laatste jaar zagen we hem helaas niet meer op de vereniging. De afnemende gezondheid ging hem en zijn vrouw Dien parten spelen. Onlangs zijn ze verhuisd naar Schiewaegh, waar zijn vrouw Dien nu alleen verder moet.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het gemis van Barend.

Het bestuur,