De zomer is begonnen! Verveel je je thuis en heb je zin om een uurtje te voetballen met andere meiden? Zit je op meisjesvoetbal en vind je het jammer dat er in de zomer niet wordt getraind en gevoetbald? Houd je met je familie een BBQ in het Beatrixpark en wil je er even tussenuit? Of wil je eens vrijblijvend met andere meiden voetballen om te kijken of deze sport iets voor jou is?

Dan ben je welkom op Zomeravondvoetbal voor meiden.

 

In de vakantie organiseert PPSC voor meisjes van 7-17 jaar elke woensdag “Zomeravondvoetbal voor meiden”. Bedoeld voor meisjes die lekker een balletje willen trappen. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging om mee te doen. Voor meisjes die willen kijken of voetbal iets voor hen is, zijn deze avonden natuurlijk een ideale gelegenheid om daar achter te komen. PPSC stelt velden, ballen, hesjes en ander materiaal beschikbaar.

Vrijwilligers verzorgen de begeleiding. Inloop is vanaf 18.30 uur, eind van het partijtje is rond kwart voor 8.

 

Voetbalvereniging PPSC timmert aardig aan de weg met meidenvoetbal. In deze periode stromen de teams langzaamaan weer vol met meiden die vanaf september in meidencompetities spelen tegen voetbalsters van andere clubs uit de regio. Komend seizoen telt PPSC zeven meisjes-voetbalteams: de oudste meiden voetballen in PPSC MO17-1 (15-17 jaar), er zijn drie MO15-elftallen (13-15 jaar), twee MO13-teams (11-13 jaar) en één MO11-team (8-11 jaar). De jongste meiden voetballen in de gemengde O9-teams. Elk team heeft de mogelijkheid op twee keer per week te trainen, de wedstrijden zijn op zaterdag.

In elke leeftijdscategorie is nog plaats voor enkele meisjes.

 

PPSC is te vinden in het Beatrixpark, direct achter het grote parkeerterrein. (Sportpark Thurlede, Parkweg 419).

Meer informatie bij Henry de Wolf via: ppscmeiden@gmail.com of 06-82942940.