Trainingspakken jeugd

Beste jeugdleden,

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat wij voor aankomend seizoen ook aan elk jeugdlid een trainingspak ter beschikking kunnen stellen. Op initiatief van de coördinatoren bij zowel de jongens- als meisjesafdeling hebben wij met onze kledingsponsor Robey een mooie en gunstige regeling kunnen treffen.

Naast de wedstrijdtenues, die afgelopen seizoen helaas maar weinig gebruikt zijn, bieden we aan het begin van het nieuwe seizoen ook voor elk jeugdlid een trainingspak aan. Het trainingspak bestaat uit een performance trainingsbroek en bijbehorende sweater, voorzien van het PPSC-logo.

Voor de trainingspakken wordt geen aparte bijdrage gevraagd. Wel vraagt PPSC voor de trainingspakken een borg om te stimuleren dat deze aan het eind van het seizoen weer worden ingeleverd. De trainingspakken worden, in tegenstelling tot de wedstrijdtenues, individueel uitgereikt onder betaling van de gestelde borg.

Dezelfde trainingspakken worden ook voor alle trainers van de jeugdafdeling beschikbaar gesteld onder dezelfde voorwaarden.

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdvoorzitter PPSC

Onderhoud terrein PPSC

Beste leden,
 
Zoals eerder aangegeven zijn er werkzaamheden gaande in het park. Vanaf dinsdag 22 juni zijn de werkzaamheden ook gestart op ons complex.
 
Het complex blijft begaanbaar ( lopend of met de fiets). Let wel: het onderhoud kan gepaard gaan met enige hinder.
 
Het bestuur.

Toeschouwers Regiocup

Beste leden,

Komend weekend zal de Regiocup van start gaan, wat bezoekers betreft zijn er nog wel een aantal regels waar wij ons als club aan dienen te houden. De regels zijn als volgt:

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

  • Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

  • Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Het bestuur.

Overschrijvingen

Wil jij opzeggen/overschrijven?
Dit moet voor 15 juni a.s. gebeuren. Dit kan door je bij je nieuwe vereniging in te schrijven. Wij krijgen dan een melding en gaan, mits aan de financiële verplichtingen is voldaan, de overschrijving accorderen. Dan is de overschrijving een feit. Je kunt ook een mail sturen om op te zeggen. De opzegging, als aan de financiële verplichting is voldaan, worden verwerkt.  De mail kun je sturen naar patriciavaneijk@hotmail.com


Wil jij lid worden?
Stuur dan een mail met je gegevens (naam, adres, email, telefoon, geboorteplaats e.d.) en eventueel met wie je al gesproken hebt, naar patriciavaneijk@hotmail.com

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ook mailen naar patriciavaneijk@hotmail.com

Met vriendelijke groet,
Patricia van Eijk
Ledenadministratie PPSC

VACATURE MO17-selectie

Voor het seizoen 2021/2022 is PPSC op zoek naar een hoofdtrainer voor de MO17-selectie. Het 1e team speelt 1e klasse. Het 2e team zal in de 2e klasse worden ingedeeld.

Gevraagd wordt iemand met trainerservaring. Enthousiast, affiniteit met de doelgroep. Bij voorkeur opleiding Trainer-Coach 3 of Jeugdtrainer.  Wij zoeken iemand die actief meedenkt in de ontwikkeling van onze meidenafdeling en die goed kan samenwerken met andere trainers.

De MO17-selectie traint 2x per week (maandag/woensdag) en heeft zaterdag een activiteit (wedstrijd of training).

PPSC is een overzichtelijke familiaire vereniging en biedt een warme omgeving om in te werken. De vereniging bestaat 101 jaar en is de toonaangevende vereniging voor meisjesvoetbal in de regio, met komend seizoen rond 11 meidenteams. Momenteel wordt in de meidenafdeling gefaseerd prestatiegericht voetbal doorgevoerd. PPSC wil investeren in spelers en trainers. Elke trainer ontvangt onder andere een passend kledingpakket. Andere voorwaarden, zoals het volgen van trainingscursussen, zijn bespreekbaar.

Ben jij de trainer of trainster die wij zoeken stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature.ppscmeiden@gmail.com

Trainingen vanaf 19 mei 2021

Beste leden,

Op woensdag 19 mei gaan er nieuwe versoepelingen in voor teamsporten. Zo is het weer mogelijk om in een groep van 30 man te trainen op een veld. Let wel: voor spelers boven de 27 jaar geldt nog immer de 1.5 meter afstand tot elkaar. Voor spelers onder de 27 blijven de maatregelen gelden zoals deze al eerder waren vastgesteld.

De kantine blijft gesloten evenals de kleedkamers en douches. Er zijn nog steeds geen toeschouwers/ouders langs de lijn toegestaan. Het is ook niet de bedoeling dat sporters blijven ‘hangen’ na het sporten.

Het oude trainingsschema voor doordeweekse dagen zal vanaf woensdag 19 mei weer van kracht zijn.

Het bestuur.

 

Werkzaamheden parkeerplaatsen en fietspaden

Beste leden,
 
Vanaf 17 mei aanstaande voert de gemeente Schiedam werkzaamheden uit aan de huidige parkeerplaatsen en fietspaden aan de Parkweg. Deze zullen ca 8 weken in beslag nemen. Gedurende deze periode zal de Parkweg worden afgesloten vanaf de inrit van Nexus richting de volkstuinen.
 
Voor alle duidelijkheid, ons complex blijft gewoon bereikbaar lopend of met de fiets.
 
Onderstaande afbeeldingen tonen de bereikbaarheid van het complex.
 
Bestuur PPSC
 

In memoriam

Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat ons lid van verdienste Baan Verloop op 92-jarige leeftijd is overleden. Baan was de opa van onze huidige selectiespeler Martijn Verloop, de zoon van Ron Verloop, oud-voetballer van PPSC.

Baan was sinds 1968 lid van onze vereniging, een vrijwilliger van het eerste uur. Toen Ron begon met voetballen kwam Baan mee en is vervolgens jarenlang aan onze club verbonden geweest.

Eerst als grensrechter en leider van diverse jeugdelftallen. Zelf mocht ik als jeugdspeler jarenlang lopen aan de kant waar Baan stond te vlaggen. Baan was naast grensrechter ook een uitstekend jeugdleider. Hij maakte de opkomst mee van een mooie generatie jonge PP’ers, die het later tot het eerste elftal schopten. Ron de Bruin, Jan ’t Hoen, Lodewijk Westerveld en anderen kwamen Baan weer tegen toen hij leider van het eerste elftal werd, dat in die tijd de opmars maakte naar de hoogste afdeling van het zaterdagvoetbal. Nadien was Baan nog grensrechter en leider van het tweede elftal. Op latere leeftijd maakte Baan nog jarenlang deel uit van de werkploeg van onze vereniging.

Mijn herinneringen gaan terug naar de nieuwjaarsreceptie van 2020. Onder de vele genodigden in verband met ons jubileumjaar was Baan ook aanwezig. Hij genoot zichtbaar van alle aandacht van de vele PP’ers, die hij allemaal nog feilloos bij naam wist te noemen.

Wij wensen zijn dochter Marianne, zoon Ron, Martijn en de overige familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Rick Bronwasser                                                                                                                                                                                            Namens bestuur PPSC

 

Herdenkingspagina Baan Verloop:                                                                                                                                                                 Het is mogelijk om de nabestaanden ondersteuning te bieden met een mooie herinnering of dierbare foto, ga naar: www.memoria.nl Naam: Baan Code: BCHN347

OldStars PPSC

De OldStars Wim Meijboom en Gerard Wigmans van de Schiedamse voetbalvereniging PPSC hebben maandag aan wethouder Patricia van Aaken een document overhandigd met een oproep om nu te investeren in de mentale en fysieke weerbaarheid van ouderen in Schiedam.

OldStars is een project dat onder de vlag van het Ouderenfonds wordt gehouden. Met de OldStars doet het Nationaal Ouderenfonds een dringende oproep aan de politiek en de beleidsmakers om de mentale en fysieke weerbaarheid van ouderen veilig te stellen.

De OldStars van PPSC geven aan het bewegen met elkaar erg te missen. Volgens hen is het tijd dat de gemeente Schiedam, daar waar de activiteiten plaatsvinden, de waarde van sportparticipatie voor ouderen gaat inzien en daar gericht op in zet. In de tijd van corona is duidelijk geworden dat sport en beweging voor ouderen belangrijk zijn om de mentale en fysieke weerbaarheid op peil te houden en goed ouder te worden.

Klik hier voor de artikel