“Ten vervolge op eerdere berichtgeving is de samenwerking met Sparta inmiddels geformaliseerd. Afgelopen maandag is de overeenkomst getekend. Dank ook aan Leon Buitenhuis en Dennis Boer die hier veel tijd en energie in hebben gestoken! Ik zag al vragen voorbij komen van: “wanneer speelt Sparta weer op ons complex”. Tipje van de sluier……eind van het seizoen 2022-2023 is het zover. Ik wens iedereen een prettige vakantie en wij zien elkaar ongetwijfeld weer als de bal weer gaat rollen.”
 
Rick Bronwasser
 
 
Persbericht
 
Teams Sparta jeugdopleiding spelen wedstrijden op complex van Excelsior ’20 en PPSC
 
De teams van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam spelen het aankomende seizoen de thuiswedstrijden op het complex van Excelsior ’20 en PPSC. Sparta Rotterdam O13 t/m O16 zullen de trainingen en wedstrijden afwerken bij Excelsior ’20, terwijl de overige teams (O9 t/m O12) gaan trainen en spelen bij PPSC. Sparta O18 gaat alleen hun trainingen afwerken bij PPSC, de competitiewedstrijden zullen worden gespeeld bij Excelsior Maassluis.
 
Jason Oost, Hoofd opleiding van Sparta Rotterdam, over de huisvesting van de jeugdopleiding voor het aankomend voetbalseizoen: ‘Het is voor iedereen even aanpassen en een overgangsjaar richting de nieuwbouw op Nieuw Terbregge. We hebben de afgelopen maanden veel tijd gestoken in het onderzoek doen naar alternatieve locaties en hele goede gesprekken gevoerd met Excelsior ’20 en PPSC. Dat wij hier welkom zijn, is voor ons een mooie uitkomst. Helemaal omdat de verenigingen naast elkaar liggen, iets wat voor de opleiding goed werkt. Het komende seizoen zullen we onze trainingen en wedstrijden dus afwerken in Schiedam, een gemeente waar we als club een goede band mee hebben. We gaan ons hier, zeker na de eerste voorbereidingsperiode die al achter de rug is, absoluut thuis voelen en zijn beide verenigingen zeer erkentelijk voor het feit dat wij hier terecht kunnen.