De meiden van mo15-2 zijn vorige week zeer verdiend ongeslagen najaarskampioen in de 2e klasse geworden. Met 8 overwinningen, 3 gelijke spelen en een doelsaldo van 51-11 viel hier weinig op af te dingen. Al maakten de meiden het best nog spannend. 

Drie wedstrijden voor het eind lieten ze VELO, de toenmalige koploper, alle hoeken van ons hoofdveld zien. Met een 7-2 uitslag maakten onze meiden duidelijk wie de sterkste ploeg in deze klasse was, en waren we weer de trotse koploper. Maar een week later stonden we weer tweede, door een gelijkspel tegen nummer 3 Blijdorp. Het weggeven van een 3-1 voorsprong, met ook nog eens ballen op paal en lat, leek ons de titel te gaan kosten. Maar terwijl we ons opmaakten voor de laatste wedstrijd tegen de nummer laatst Overmaas, kregen we het mooie nieuws dat VELO gelijk had gespeeld tegen laagvlieger Westlandia. Dat gaf ons vleugels en na een simpele 0-9 overwinning konden de bloemen aan onze meiden uitgereikt worden. 

Zoals gezegd een zeer verdiend kampioenschap voor een hecht en gezellig team, waarvan een aantal al sinds de e-tjes met elkaar spelen, maar het team echt samenkwam in de d. Sindsdien hebben de meiden door hun enthousiasme, talent en trainingsopkomst grote stappen gemaakt. Waar we het 1e jaar nog vooral verloren, werden de meiden elk jaar beter, met uiteindelijk dit resultaat. Met een hechte verdediging als basis, een middenveld met creativiteit en werklust, een aanval met snelheid, techniek en scorend vermogen en een groep enthousiaste ouders langs de lijn gaan we zien hoever we het na de winterstop in de eerste klasse gaan schoppen!