PPSC wint van DVO’32.  Zie hier onder het verslag van waterwegsport.

 

PPSC heeft vanmiddag een knappe overwinning bij DVO ’32 geboekt. Na een 1-0 achterstand bij rust, wisten de Schiedammers door twee prachtige genomen vrij schoppen van Eren Ercan alsnog de punten mee te nemen naar Schiedam. PPSC stijgt door deze overwinning naar de 8 ste positie op de ranglijst.

Voor rust wist Mark Zomervrucht voor DVO ’32 te scoren. Ondanks de stand op de ranglijst was “PP” sterker dan de Vlaardingers. Tien minuten voor tijd werd de strijdlust van de Schiedammers pas beloond, Eren Ercan wist een vrije trap prachtig te verzilveren. Waar iedereen dacht dat 1-1 de eindstand zou worden, herhaalde Ercan zijn foefje nogmaals. Wederom een sublieme vrije trap gaf de verhouding juist weer op het scorebord; 1-2.

Trainer Henk Salari was uiteraard zeer tevreden met dit resultaat. “We hebben vandaag verdiend gewonnen. Voor rust kwamen we met 1-0 achter, waarna we één op één gingen spelen. De tweede helft speelden we een stuk scherper en kregen we nog meer grip op de wedstrijd. Verdedigend stonden we vandaag ook goed. Dit resultaat is top voor die gasten, ze trainen er echt keihard voor”, aldus de winnende coach.

Trainer van DVO ’32 was minder tevreden vandaag. “Een belachelijk niveau vandaag, we speelden als een team zonder strijdlust. We speelden echt als makke lammetjes vandaag”, aldus Ben Hoogwerf.