De afgelopen weken hoorde je het al her en der op ons complex en nu kunnen we dan ook bevestigen dat Sparta Rotterdam het komende jaar met diverse teams gebruik zal gaan maken van ons complex. Op de doordeweekse dagen zullen de JO9 tot en met de JO12 en de JO18 gebruiken voor hun trainingen en wedstrijden en regelmatig zullen zij ook op zondag op ons complex zijn om wedstrijden te spelen tegen jeugdteams van andere (betaald) voetbalverenigingen uit heel Nederland.
 
Sinds begin dit jaar is het bestuur in overleg met Sparta Rotterdam om alles voor hen en voor onze eigen leden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat we geen “last” hebben van elkaar. Hierin zijn we goed geslaagd, en de contacten zijn inmiddels dusdanig dat we ook eventuele hobbels die optreden snel zullen kunnen oplossen. De trainers en leiders van Sparta zullen we in elk geval tot de zomer van 2023 regelmatig op ons terrein zien en zij zijn wat ons betreft meer dan welkom.

Vanuit PPSC hebben we ook de eerste gesprekken gevoerd om ook amateur partner van Sparta te worden en zodra dit rond is zullen we dat niet ongemerkt voorbij laten staan.
 
Vanuit het bestuur kijken we enorm uit naar deze samenwerking en we heten alle medewerkers, spelers, trainers en leiders van Sparta Rotterdam van harte welkom.

Bestuur PPSC