Beste jeugdleden,

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat wij voor aankomend seizoen ook aan elk jeugdlid een trainingspak ter beschikking kunnen stellen. Op initiatief van de coördinatoren bij zowel de jongens- als meisjesafdeling hebben wij met onze kledingsponsor Robey een mooie en gunstige regeling kunnen treffen.

Naast de wedstrijdtenues, die afgelopen seizoen helaas maar weinig gebruikt zijn, bieden we aan het begin van het nieuwe seizoen ook voor elk jeugdlid een trainingspak aan. Het trainingspak bestaat uit een performance trainingsbroek en bijbehorende sweater, voorzien van het PPSC-logo.

Voor de trainingspakken wordt geen aparte bijdrage gevraagd. Wel vraagt PPSC voor de trainingspakken een borg om te stimuleren dat deze aan het eind van het seizoen weer worden ingeleverd. De trainingspakken worden, in tegenstelling tot de wedstrijdtenues, individueel uitgereikt onder betaling van de gestelde borg.

Dezelfde trainingspakken worden ook voor alle trainers van de jeugdafdeling beschikbaar gesteld onder dezelfde voorwaarden.

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdvoorzitter PPSC