Zoals eerder aangekondigd, is het bestuur druk bezig geweest om voor alle jeugdleden een trainingspak ter beschikking te stellen. Na veel overleg, hebben we besloten dat we de pakken tegen een sterk gereduceerd tarief willen aanbieden in plaats van via een borgbetaling. Alle jeugdleden die VOOR 1 DECEMBER 2021 een trainingspak aanschaffen, betalen hiervoor slechts € 25,-. Wil je na 1 december een trainingspak aanschaffen, dan kan dat ook maar dan gelden de standaardprijzen. Dit trainingspak wordt eigendom en hoeft aan het einde van het seizoen niet ingeleverd te worden. 
Als je een pak wilt aanschaffen, dan kun je aankomende weken passen. De pasmomenten zullen via de trainers en leiders bekend gemaakt worden. Op het moment van bestellen, rekenen we het pak ook meteen af. Dit kan uitsluitend VIA PIN.
Wanneer er teams zijn die de trainingspakken willen laten sponsoren, dan kan dat ook. De sponsor neemt dan de volledige kosten voor zijn rekening en achterop de pakken kan het logo geprint worden. Daarvoor kan dan een factuur opgemaakt worden. Dit kan niet voor individueel aangeschafte pakken.